fbpx
The Spa: Mountains of the World
_VOIR_LA_FICHE_

The Spa: Mountains of the World

Omschrijvingen

Een unieke zintuiglijke reis wacht u in de Spa Montagnes du Monde van Hotel & Residence Alexane. Ontdek de huidverzorgings- en lichaamsbehandelingen die door onze experts zijn ontwikkeld, evenals onze welzijnsfaciliteiten zoals het zwevende bed.

De spa is voor iedereen toegankelijk.

Zorgruimte: het welzijnshaakje
Een luxe ruimte die volledig is gecreëerd voor uw welzijn, een verfijnde en intieme sfeer om te genieten van rustgevende zorg op basis van natuurlijke producten.
Alleen of met twee, neem de tijd om te ontspannen in de diepte door het testen van een massage, een ritueel of gewoon een goed bad met essentiële oliën ... Een privé Hammam met geurende geuren van etherische oliën kunt u ontspannen in volledige privacy voordat u de voordelen hebt bereikt van de warmte door een lichaamsverzorging aangepast aan uw behoeften.
Voor een uniek ontspanningsmoment biedt de Spa Suite een massage met een kenmerkende massage of een ritueel voor twee personen.
De spa maakt gebruik van de producten van het merk Pure Altitude ©.

De SPA +
Een betoverende zintuiglijke douche
Een ervaringsdouche die een ander niveau van begrip en een gevoel van geest biedt. Eindgordijn van regen, natte mist en hete of intense zomerregen, de sensaties worden vermenigvuldigd dankzij de harmonieuze combinatie van lichten en unieke parfums. Een zuiverende en bevrijdende ervaring ...

Een omhullend waterbed
Een nieuwe hut voor de Spa Mountains of the World, die voorstelt om de lichaamspakking te experimenteren, heeft een "bedding van water". Een uniek gevoel van gewichtloosheid om in een staat van diepe ontspanning te duiken.

Een muur van Himalayazout om te ontspannen
Himalayazout wordt herkend vanwege zijn ontspannende en regeneratieve deugden en bevordert ontspanning en vermindert stress.
Maak het jezelf gemakkelijk in de verwarmde bergen met uitzicht op de muren van de Himalaya. Dankzij de chromotherapie en de kleuren die op het zout worden geprojecteerd, ontspannen de spieren zich snel.

PRESTATIONEQUIPEMENT

  • Solarium
  • Parkeerterrein in de buurt
  • Zorggebied
Openingstijden :

Van 29/06 tot 31/08, iedere dag.

Van 23/12 tot 28/04, iedere dag.

Tarieven

Neem contact met ons op

Betaalmethoden

Bankkaart/creditcard

Cheque

Contanten

Breedte : 46.080941

Lengte : 6.726851

Zie ook

Hotel ‘Les Suites d’Alexane’ telt 33 uitermate comfortabele suites die stijlvol en authentiek zijn ingericht. Op-en-top ontspanning: laat...

Residentie Alexane, gehuld in een warme en intieme sfeer, verwelkomt je in het hart van het dorp en vlak bij de pistes. Kom tot rust in...